FOBS Magazine: “Hitmetal wordt (weer) Thibo”

De Nederlandse hekwerkproducent Hitmetal uit Beek en Donk heet sinds januari weer Thibo. Het 177 jaar oude bedrijf heeft daarmee de naam terug waar het groot en bekend mee werd. “De naam Hitmetal paste niet meer zo goed bij ons,” zegt directeur Ralph Beukers. “Onze service omvat meer dan alleen het leveren van metaal. We ontlasten de klant. We pakken samen – ook – grotere en complexe projecten aan en we hebben een engineeringsafdeling met enorm veel hekwerkkennis. We zijn een one-stop-shop geworden voor de hekwerker, waarbij we naast voorraadbestellingen ook afgemeten projectbestellingen op projectlocatie leveren. Daarom gingen we op zoek naar een naam waar geen grondstof in zit.”

Lees de hele offprint van ons verhaal in FOBS Magazine.

Leave A Comment