Hitmetal wordt Thibo

Trots op…

 

Hitmetal heeft een lange weg bewandeld tot waar het bedrijf zich nu bevindt. Al sinds 1842 staan we voor onze klanten klaar, waarbij we onze kernwaarden nooit uit het oog verloren zijn. Kwaliteit, service en leverbetrouwbaarheid is al 177 jaar wat ons drijft om onze klanten naar tevredenheid te helpen, ze in staat te stellen zich te onderscheiden en te groeien.

Hoewel deze kernwaarden nooit verandert zijn, is het bedrijf wel veranderd. De ambitieuze oprichter van het bedrijf, Piet van Thiel, is ooit begonnen met het smeden van spijkers. Met hamer en aambeeld, iedere dag hard werkend onder de naam Thibodraad. Vandaag de dag ligt de specialiteit van Hitmetal in de handel en met name de productie van systemen voor afscherming van terreinen en bezittingen en eindproducten gemaakt van gepuntlast gaas.

De basis van deze producten is nog altijd metaal, want daar ligt onze historie, onze kennis én onze kracht. Het is echter allang niet meer enkel “metaal” dat we verkopen, maar veel meer dan dat! Hitmetal is voortdurend in beweging, ontwikkelt nieuwe producten en denkt mee met de klant om tot nieuwe, op maat gemaakte oplossingen te komen. En daar zijn we trots op!

Het is dáárom, dat we teruggaan naar waar we nog meer trots op zijn: onze decennia lange historie, waarin het bedrijf is getransformeerd en nog altijd floreert. We gaan terug naar onze roots, waarmee het ooit allemaal begonnen is! Nee, niet de producten, maar wel de naam.

Het is dáárom, dat Hitmetal haar naam wijzigt in Thibo.

 

En daar zijn we TROTS op!

Leave A Comment